— Posted in Uncategorized

Private Lease

Private LeaseEen ander project waar ik mezelf voorlopig mee bezig houd, is private lease. Bij het principe private lease huur je een auto tegen een vast maandbedrag. Je rijdt de auto dan alsof deze van jou is. De periode waarin je in je bolide kan rijden, mag je zelf bepalen. Als het maar tussen de twee en de vier jaar ligt. Wil jij dus een auto rijden voor 26 maanden is dat mogelijk.

Private lease is een handig concept dat is komen overwaaien uit het bedrijfsleven. Daar kon al handig een auto geleast worden tegen een schappelijke prijs. Jij rijdt dan in een mooie auto, betaalt een maandelijks bedrag en je baas betaalt de benzinekosten. Heerlijke deal met name als je voor je werk veel op pad bent. Bij private lease is dit principe nu ook mogelijk mocht je baas hier niet aan mee willen werken. Voor mijzelf is het ook ideaal. Ik rijd het hele land af voor projecten en festivals. En met name in de zomer, maak ik heel wat kilometers. Ik wil niet de rompslomp van een eigen auto, dus ik doe graag mee aan deze vorm van consumeren.

Toen er aan mij werd gevraagd om mee te werken aan de promotie van private lease, zei ik direct ja. Natuurlijk! Daarnaast is het een fantastische kans om samen met young advertisers en publishers aan de slag te gaan. Dit project over private lease doe ik namelijk niet alleen. Samen met een fantastisch creatief team uit Arnhem besteden wij al onze vrije uurtjes momenteel aan brainstormen. Zij werken natuurlijk vanuit het idee om de doelgroep te bereiken. Dat is een perfecte aanvullen voor mij als kunstenaar. Ik werk namelijk vanuit een geheel ander perspectief. Ik kijk naar het esthetische en de essentie van een project. Vooral bij dit project over private lease. Dit onderwerp heeft namelijk de valkuil om snel commercieel te worden en dat willen we vermijden.

Wellicht blijft het idee nu een beetje in het luchtledige hangen, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling. Het uiteindelijke resultaat zal in september van dit jaar te bewonderen zijn. Zowel visueel als in de praktijk. Ik geloof dat ik u genoeg hints heb gegeven!

Projecten op maat

Mocht u een idee hebben voor een project of campagne, maar niet goed weten hoe hiermee aan de slag te gaan? Neem dan contact me mij op. Graag kijk ik me u samen of naar aanleiding van een eerste kennismakingsgesprek een samenwerking gewenst is. Zelf houd ik enorm van eerlijkheid. Wanneer ik denk u niet te kunnen helpen, geef ik dit aan. Wellicht verwijs ik u dan door naar iemand anders of moet u uw creatieve weg zelf bewandelen.

Wanneer we wel besluiten om samen in zee te gaan, zal dit ongetwijfeld mooie pareltjes opleveren. Ik ga ervan uit dat het project kinderkleding en private lease hier prachtige voorbeelden van zijn. In mijn portfolio zijn nog andere projecten te vinden die u rustig kunt bekijken. Wellicht wordt u ge├»nspireerd door een aantal van mijn foto-projecten met de Gauchos in Argentini├ź. Of vindt u toch de zeefdrukken technieken die ik heb toegepast op mijn modern-art tassen erg indrukwekkend. Nogmaals ik help u graag op weg en denk graag met u mee.

Openingstijden

Private LeaseMijn atelier is open voor bezichtiging of voor een gezellig praatje van:

Maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 11.00 uur. U bent altijd van harte welkom voor een gezellig praatje of meer informatie over een van mijn projecten. De koffie wordt gesponsord door mij. Ook bent u welkom om het atelier te bewonderen. Ziet u zichzelf al werken in een van de vier delen?